ISO 9001 – hvorfor?

ISO 9001-
ET SYSTEM TIL KVALITETSLEDELSE

ISO 9001 er designet til at hjælpe organisationer med at sikre og udvikle kvalitet, og bruges af over en million virksomheder og organisationer i mere end 170 lande.

Kvalitetsledelse kan bruges af enhver organisation, stor eller lille, uanset dens arbejdsområde.

ISO 9001 er med til at sikre en ensartet produktkvalitet, sætter fokus på løbende forbedringer og sikrer af lovgivningen bliver overholdt.

ISO 9001 er et værktøj, hvor de vigtigste elementer er objektive målinger, kunde- og markedstilbagemeldinger, kortlægning af afvigelser med efterfølgende korrigerende og forebyggende handlinger, samt ledelsens evaluering og interne audit.

VIRKSOMHEDENS FORDELE
VED EN CERTIFICERING

Med ISO 9001 kan I sikre at jeres kunder er tilfredse – og bliver ved med at være det!
Uanset om i handler med private eller andre virksomheder, er stor kundetilfredshed lig med øget positiv omtale og omsætning.

Certificering efter ISO 9001 signalerer at jeres firma , tager både nuværende og fremtidige kunders krav om kvalitet og kvalitetsforbedringer alvorligt.

Dertil kommer, at flere og flere virksomheder kræver, at deres leverandører og underleverandører har en certificering indenfor kvalitetsledelse , og I vil derfor opnå et større kundegrundlag